INFORMACIJE- O OGI DOO

OGI se bavi prodajom sportske i modne obuće i pokriva širok spektar proizvoda koji obuhvata modernu, elegantnu i sportsku obuću. Odabirom brendova u prodaji OGI teži da stalno povećava privlačnost proizvoda i da kupcu ponudi maksimalno zadovoljstvo pri izboru u kupovini.

Naša poslovna strategija je da se kupcima obezbedi potpuno zadovoljenje njihovih potreba prilikom kupovine naših proizvoda. Da bi ostvarili našu strategiju, pratimo modne trendove, pažljivo odabiramo modele i nastojimo da imamu najbolju ponudu kvalitetne, moderne, klasičnu i sportske obuće.

OGI želi da naš kupac bude siguran pri izboru proizvoda po osnovu stila, kvaliteta,cene i dizajna. Stoga, nastojimo da privučemo kupce koji vole modni stil i koji smatraju da je njihov stil oblačenja važan element u izražavanju svoje ličnosti. OGI kupac je individualan, moderan, komunikativan i voli da kupuje preko interneta i smartfona. OGI nudi široku lepezu za mlađu bazu kupaca koji vole moderan i neobavezan stil a koji se odlikuje naprednim dizajnom i prati modne trendove. OGI želi da kupcima koji nose klasičnu kvalitetnu još i modernu obuću obezbedi dobru i veliku ponudu. Cilj nam je da ponudimo obuću za sve prilike: biznis, setnju,svečane prilike.

OGI DOO, ul.Kneza Miloša br.5, 14000, Valjevo

Tel 014/223720

Matični broj 07871325

PIB 101902061

Šifra delatnosti 4772

Naiv delatnosti - Trgovina na malo obućom

NEDAVNO PREGLEDANO
No recently views items
Clear All